Tuesday, November 11, 2014

Jual SUSU KAMBING

Siapa yang sedang mencari SUSU KAMBING?




Saya ada jual susu kambing.

Sangat digalakkan untuk ibu mengandung, bertindak menjadi ubat kepada kuning bayi ketika lahir dengan izin Allah.

Ustaz cakap selepas susu ibu, susu terbaik adalah susu kambing.

Tapi tak nak lah guna nama ustaz jual barang, nanti orang kata jual agama pulak, so menurut artikel sains yang saya baca: Goat’s milk is less allergenic, naturally homogenized, easier to digest, rarely causes lactose intolerance and matches up to the human body better than cow’s milk.

Susu kambing Owgoat's yang saya jual ada 2 perisa:

1) Original Flavour (sesuai untuk semua peringkat umur seawal bayi 6 bulan ke atas)

2) Strawberry Flavour (sesuai untuk semua peringkat umur seawal kanak-kanak 2 tahun ke atas)

Perisa Strawberry MasyaAllah sangat sedap dengan izin Allah, lemak berkrim, rasanya seperti susu Strawberry kotak berjenama terkemuka. Anak-anak anda pasti suka. Bapak budak macam saya pun suka.

Harga kedua-duanya SAMA.... RM37.00 sepeket (500 gram)

Kos pos Semenanjung, RM 6.

Total harga: RM43.

Kos pos Sabah Serawak RM10

Total: RM47.00

Cara nak beli, Bayar RM43 (SM) atau RM 47(SS) kepada WOHA ENTERPRISE: (Maybank 556226405584)

Bagi nama, alamat dan no phone melalui PM FB atau email keretamayat, Jangan lupa hantarkan bukti bayaran juga.

Terima kasih.

Ps: Hamka keretamayat jual buku, jual power bank, jual lampu penyu, kali ni jual susu kambing pulak dah? layan kan jer, Woha!

6 comments:

  1. kalau beli lebih dari 1 kotak ada diskaun tak

    ReplyDelete
  2. ada, pm tepi- keretamaya at gmail dot com

    ReplyDelete
  3. ops: keretamayat. t tertingal dalam email tu

    ReplyDelete
  4. Harga masih sama @ dah berubah..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete